Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2010 11:47 - ДОЖИВЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ ДА ЧУЯ ИСТИНАТА ОТ ЕДИН МИНИСТЪР
Автор: kliomuza Категория: Забавление   
Прочетен: 1343 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 05.08.2010 11:49


Божидар Димитров днес изрече немислимото - истината за тракийската "култура" - а именно, че те са имали манталитета на днешните мутри, златните съкровища са военна плячка от разграбени гръцки дворци. Факт, Факти, които от десетилетия са пред очите ни и мъката ми беше невъобразима, като гледах как блясъка на златото се изтъква като синоним на култура. А се подминава липсата на писменост у траките, липсата на книжнина - тяхна, собствена.
Божкееееееееееееееееееее, дали пък да не изляза сега в дългосрочна отпуска от няколко ери, след като доживях да чуя от един министър да се каже на бялото - бяло и на черното - черно.
Траките не са създали култура - факт. Живели са от войни и грабежи - факт. както и много други диви племена и преди и след тях, та и до ден днешен.
А религията им е гнъсен кръвосмесителен култ, който ме потриса от погнуса.
Е, най-сетне пещери-"утроби" и пениси -пардон фалоси -извинете- да употребим правилната археологическа терминология - ще престанат да се навират на невежтото население като повод за национална гордост.


Аз съм една горда и доволна муза - облъчвам господин министъра Божидар Димитров с моите флуиди от десетилетия, и най-сетне пробих дебелата му глава и го осених с прозрението за истинските ценности. Бравос момче. така те искам. вече се бях отчаяла, че няма да ми стигне земният ти живот и ще ми е отишла напразно енергията.
Е, разбира се, тук злите езици ще кажат, че по-скоро спортно-научната злоба от открията на Китов и сега на Овчаров го е "облъчила" мощно, та най-сетне изплю гущерчето - траките са едни крадци и разбойници, без писменост - е те тука е ключа на палатката - не са стигнали до там, да им е потребност да напишат нещо и да го завещаят на поколенията. само са яли и пили, е те това е .И са си избивали "любимите" жени и слуги, та да ги съпроводят в отвъдното. Гнъс и мерзос!
Ех, Божидарчо, а защо не написа тез велики истини в книгите си за митовете и заблудите. Ще, ще, ще чакам.
Какъв ден, какъв празник е днес за мен, един велик ден за историята и историческата истина! Ще пирувам и ще се напия с амброзия и нектар и ще спя поне три ери. Дано като се събуда да ги няма талибаните от българската история. Пу, пу, пу!


Тагове:   министър,


Гласувай:
2



1. анонимен - Я,СТИГА ГЛУПОСТИ....
05.08.2010 12:25
"ТРОЯНСКАТА ВОЙНА", НЕ СЕ ЛИ РЪКОВОДИ ОТ СЪЩИТЕ МОТИВИ????!!!
ГРЪЦКИТЕ,ДРЕБНИ ВЛАДЕТЕЛИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ,СРЕЩУ ЦВЕТУЩАТА ТРОЯ!
РАЗВРАТНАТА ЕЛЕНА , Е САМО ПОВОД ЗА ВОЙНАТА!
НИМА В ДНЕШНИ ДНИ.....ДА Я НЯМА ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА НА БЕДНИЯ ,КЪМ БОГАТИТЕ?????!
НАЛИ ,ТОЧНО ТОВА Е В ОСНОВАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО УЧЕНИЕ И ФИЛОСОФИЯ???!
цитирай
2. kliomuza - има една малка подробност
05.08.2010 12:30
за Троянската война знаем от кого? от писанията на самите гърци, един сляп човечец на име Омир ни е описал тези битки. А ги е описал, защото древните му предци създали писменост, а създали писменост, щото почнали да мислят и пожелали да запишат изводите си и да ги завещая на поколенията. И така например се родил и бащата на историята Херодот и така леко-полека създали цивилизация, което траките не са. Ей тека и "дребната" разлика момче.
цитирай
3. kliomuza - пояснение
09.08.2010 13:30
който не разбира, тук да се не спира!
За хора без интелект и без чувство за хумор - опасно за здравето на настроението за цял ден!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kliomuza
Категория: Забавление
Прочетен: 116516
Постинги: 57
Коментари: 31
Гласове: 127
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031