Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2009 16:34 - КРАТКО МЕЖДУЧАСИЕ С РАЗСЪЖДЕНИЯ ЗА КЪПАНЕТО И ЯБЪЛКИТЕ
Автор: kliomuza Категория: Забавление   
Прочетен: 1121 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.08.2009 16:42


Хей сладури непоръбени! Историята ви поздравява. Лежа си тука над олимпийските облаци - хич не се мъчете да ме зърнете над вечните мъгли на Олимп, щот ше си строшите вратовете само, а от това полза няма, а само вреда. Та лежа си и както си лежа в прекрасно настроение, реших за разнообразие да ви позабавлявам, вместо да ви се карам, както заслужавате. Но жегите явно много са ме размекнали - безобразно направо - и аз снизходих до величайшото забавление да ви дам междучасие от главоболията на световните проблеми и да се посмея за разнообразие.
 
Кирливите ризи на Архимед

И понеже вие се смеете най-добре кога е за чужда сметка, кво да ви права, ше ви разкажа за кирливите ризи на Архимед демек за неговата прословута еврика. Къпал се бил и изведнъж и ала бала за физичния закон. Ха-ха-ха-хааааааааааааа! Къпал се бил - тоя мърлю! Именно че не се бил къпал и тва му беше за пръв път, за тва така се захласна от кеф завалията мърляв. Разбрахте ли бе, смотаняци непоръбени, дет ръфате учебниците с кориците и не включвате си компютрите в главите да поразсъждавате. Накефи се безумно щот се спъна в басейна кат се разхождаше кат винаги слънчасал и потен от безумните си напъни и математически сметки, та беше объркал и омешал ден с нош, а и времената на годината хич не различаваше и не беше в час кво става в собствената му къща. Само сметки и свитъци и се беше омотал в тях кат пиле в кълчища и се спъваше по цял ден из стаите и коридорите, а слугите тичаха да го размотават и да го дигат кат падне.. И изведнъж както си се моташе кат секи божи ден из стаите кат кухненски плъх от шкаф в шкаф, се обърка и се пльосна в басейна, дет и не знаеше че има в къщата. И кат се накефи тоя мърлю некъпан, и кат се развика еврика та еврика, какво било велико чудо къпането, така ти олеквало викаше тоя щурчо кат се окъпеш, викаше тоя смахнат мърльо, така ти олеква, че се едно че си изгубил толкоз от теглото си, колкот вода си разплискал. Разплискал я, как не - той кат се бухна със се сила, уми и стените чак. А вие сте толко смотани, че не еистина. Повтарате кат курдисани папагали квито глупости ви кажат. Великият учен бил открил великата си теорема дъра-дара, брън-брън. Един мърльо падна в басейна и откри какъв кеф е къпането, тва е истината, разбрахте ли? Толкоз беше смахнат и подивял. То аслъ математиката до друго не води.
Та кат стана дума за математика в другото междучасие ще се забавляваме с друг един шашкънин - Нютон и прословутата ябълка.Паднала му била на главата както си седял под дървото! Ха-ха-хаааааааааааааааааааа. тоя смотаняк не знаеше как изглежда дървото бе, тиквеници, ако ще и да го обесеха на него, нямаше да знае на кво дърво го бесат. Ще питате а откъде се зе ябълката. Ами от готвачката от къде. Ама за това - друг път
Айде чао и влизайте в час



Тагове:   баня,   междучасие,   Нютон,   Архимед,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kliomuza
Категория: Забавление
Прочетен: 116853
Постинги: 57
Коментари: 31
Гласове: 127
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930